Din tillväxtpartner genom rekrytering, interim management och ledarskapsutveckling för ökad konkurrenskraft i en snabbt föränderlig värld där god ledarförmåga är avgörande för affärsresultatet.

Varför välja oss

Nöjda kunder är en förutsättning för oss. Vi är måna om ett gott ömsesidigt förhållande. Vi har 15 års erfarenhet av att arbeta med att stötta utveckling av ledares förmåga genom vårt arbete i Dandy People. Genom Dandy People har vi även lång erfarenhet av att driva strategiskt utvecklings- och förändringsarbete i organisationer som ATG, Epiroc, Avanza, IF, Expressen, Bonnier, Nordea för att nämna några.

Trygghet

Med oss kan du känna dig trygg att du får en kandidat med ett gott ledarskap och med erfarenheter som matchar era behov. Vi arbetar med att kvalitetssäkra våra kandidater för att säkerställa att du får en kandidat som faktiskt har den förmåga ni behöver och efterfrågar. Våra ledare vet hur man skapar en god arbetsplatskultur, vilket också visat sig i undersökningar skapa en *435% högre vinstmarginal. 

Erfarenhet

Våra kandidater har gedigen erfarenhet av att arbeta i organisationer under förändring. Där det inte finns uppenbara lösningar på saker, där man tvingas hantera svåra problem, ha svåra samtal för att ena intressenter eller ge individuell feedback. Våra ledare drivs av att leda i snabbrörlighet och komplexitet helt enkelt! 

Verifierad förmåga med Leadership Agility 360

Vi är stolta att vara partner till ChangeWise i att använda Leadership Agility 360. Vi använder Leadership Agility 360 för att säkerställa kandidaters faktiska ledarskapsförmåga och för att coacha och utveckla ledare hos våra kandidater och hos våra kunders.

Läs mer om hur vi verifierar och utvecklar ledarskapsförmåga >

Läs mer om vilket ledarskap som passar var >

Flexibilitet

Vi försöker alltid lösa saker på bästa sätt och vara lyhörda för våra kunders behov. Moderna Ledare och våra kandidater drivs av att ständigt utvecklas och att vara flexibla i sitt arbetssätt eftersom vi vet att vi då kommer att hitta de bästa lösningarna.

Vår ambition

Vår ambition är att hitta en god matchning mellan kandidatens förmåga att leda med uppdragets och organisationens karaktär. Därför har vi skapat en matchningsprocess från alla håll som identifierar de viktiga karaktärsdragen och ledarskapsförmågor.

Läs mer om vår ambition >

Våra grundare

Våra grundare är Mia Kolmodin och Mathias Kolmodin. Tillsammans har de även grundat Dandy People, som i dag är en av Sveriges marknadsledande konsultbolag inom att skapa dynamiska organisationer som kan hantera komplexitet och snabbrörlig förändring, dvs hög VUCA. Insikter om vikten av ett modernt ledarskap för att lyckas gjorde att de även startade Moderna Ledare med visionen att stötta företag och organisationer att utvecklas och lyckas bygga hållbara och robusta organisationer.