Din tillväxtpartner genom rekrytering, interim management och ledarskapsutveckling för ökad konkurrenskraft i en snabbt föränderlig värld där god ledarförmåga är avgörande för affärsresultatet.

FÖRELÄSNING: Konkretisera förändringen – Cecilia Borg

Det här är en inspelning av Cecilia Borgs föreläsning på lanseringen av Moderna Ledare. Att jobba med förändring är en multidimensionell resa där ledarna alltid behöver vara beredda att ändra riktning och parera motgångar. Första utmaningen är att hitta ett tydligt mål för att kunna mäta effekt och fira delmål, detta är speciellt viktigt för en interim förändringsledare. Som erfaren Interim Manager som CTO och VP Engineering delar Cecilia Borg med sig av viktiga lärdomar och verktyg för att få med sig VD.

Läs mer om Cecilia Borgs ledarskap och erfarenheter: https://www.modernaledare.se/ledare/cecilia-borg/

Mia Kolmodin

Mia Kolmodin

Mia Kolmodin är en av grundarna av Moderna Ledare samt av Dandy People. "Mia is an extremely powerful thought leader, consultant and manager who is able to act effectively in a variety of circumstances. I am grateful for the contribution of wise thoughts for the readers of my book "Management in Times of War". Kostiantyn Koshelenko, Ukrainian Deputy Minister of Social Policy for Digital Transformation