Din tillväxtpartner genom rekrytering, interim management och ledarskapsutveckling för ökad konkurrenskraft i en snabbt föränderlig värld.

Carnegie Private Banking söker två engagerade Product Managers

Är du redo att vara med och skapa Nordens bästa förmögenhetsförvaltning? Carnegie Private Banking söker nu två erfarna Product Managers som vill bidra till vår spännande tillväxtresa.

Om Carnegie Private Bank

Vi drivs av en stark entreprenöriell anda och ett starkt kundfokus, vilket präglar hela vår verksamhet. Carnegie Private Banking har flera år i rad rankats som den bästa aktören inom Private Banking, tack vare vår personliga bemötande och vår förmåga att erbjuda skräddarsydda investeringsportföljer. Våra kunder uppskattar särskilt vår diskretionära förvaltning, prisade analyser, djupa kunskap och exklusiva tillgång till onoterade bolag och IPOs.

Rollen som Product Manager

I rollen som Product Manager ansvarar du för visionen, strategin och leveransen av ditt produktområde. Du kommer att ingå i vårt dynamiska produktutvecklingsteam och rapportera direkt till CPO på Carnegie Private Banking. Du får möjlighet att arbeta med innovativa projekt som driver vår digitala transformation och förbättrar kundupplevelsen.

Ditt ansvar

  • Leda produktutvecklingen och säkerställa att teamet bygger rätt produkter för att förverkliga vår produktvision och mission.
  • Driva innovativa projekt, såsom att utveckla nya funktioner för vår handelsplattform eller förbättra kundresor genom avancerad dataanalys och UX-design.
  • Optimera kundresan genom att automatisera steg och förbättra processer för både kunder och medarbetare.
  • Samarbeta tätt med andra avdelningar och intressenter för att säkerställa att våra produkter överträffar kundernas förväntningar.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att bygga bra digitala produkter och kundupplevelser. Du är en skicklig och erfaren Product Manager som har förmågan att skapa en stark vision, engagera och leda intressenter mot gemensamma mål. Du har erfarenhet av hypotesdriven utveckling och är van att arbeta datadrivet med en ständig drivkraft att skapa riktigt bra kundupplevelser.

Dina kvalifikationer

  • Högskole-/universitetsutbildning inom produktutveckling, industriell ekonomi eller motsvarande relevant utbildning.
  • Du har mycket god vana av agil produktutveckling, gärna inom bank/finans.
  • Förmåga att formulera och kommunicera en produktvision och strategi till både utvecklingsteam och seniora intressenter.
  • Nyfikenhet och erfarenhet av att förstå slutkunden och deras behov genom god metodik och systematiskt arbete.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ditt arbetssätt

Att visualisera och analysera hela kundresan för att på bästa sätt hitta möjligheter att skapa en positiv användarupplevelse för kunden är något du älskar att göra. Du har stor erfarenhet av att driva produktutvecklingsarbetet genom hypotesdriven produktutveckling och produktoptimering. Du brinner för att bygga användarvänliga digitala gränssnitt som gör att kunden känner kontroll.

Din profil för rollen som Product Manager för Kundresor – i delen följa upp

Du är duktig på att göra det komplexa lätt att förstå för användaren. I den här delen av kundresan finns stort värde i att få komplexa performance-beräkningar att bli lättförståeliga och mycket data överskådlig och lättillgänglig för användaren.

Din profil för rollen som Product Manager för Handel

Du är intresserad av investeringar och diskretionär portföljförvaltning. Du vill utveckla Sveriges bästa handelssystem och har erfarenhet av att jobba med handelsplattformar. Du har även erfarenhet av att arbeta i en miljö med regulatoriska krav.

Arbetsplats

Rollen är baserad i Stockholm. Arbetstider under normal kontorstid. Planera för att utgå från kontoret.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt engagerade team på Carnegie Private Banking!

Ansökningsprocess

Rekryteringen hanteras av Moderna Ledare. Ansök via denna sida med fullständig information. Intervjuer görs löpande och påbörjas i augusti. Processen inkluderar en personlig intervju, ett praktiskt kompetenstest på plats för att säkerställa faktiska kompetenser samt en Leadership Agility 360-assessment för slutkandidaten för att säkerställa ledarförmågan. Återkoppling ges till kandidaten av en certifierad LAG360-coach från Moderna Ledare.

Ansök till rollen som Product Manager

Ansökningsformulär för tjänster hos Carnegie

Motivering och erfarenhet

Max 3000 tecken inklusive mellanslag.

Ledarskap och samarbete

Ta ställning till följande påståenden

Att sätta kontext

Att förstå perspektiv hos intressenter

Hitta nya lösningar

Självledarskap

Har du frågor?
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar.
Mathias Kolmodin
Porträttfoto av Mathias Kolmodin